Індійський дав
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати індійський дав. Це класичне блюдо індійської кухні дуже просте і швидке в приготуванні. Обов'язково спробуйте, дуже смачно!
Даль готується з бобових і є основою не тільки індійської кухні, але і пакистанської, непальські. Подають це блюдо гарячим з рисом в якості гарніру. Дав, є прекрасним вегетаріанським рагу. Ви можете використовувати в рецепті різні овочі, додати кокосове молоко, сметану або йогурт, щоб отримати більш кремоподібну консистенцію. Пробуйте!
- Сочевиця - 160 грам
- Вода - 600 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Соєві котлети - 4 штуки
- Гвоздика - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Кукурудза - 4 Ст. Ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
Добре промийте сочевицю і відкиньте її на сито, щоб стекла вся вода. Наріжте кубиками цибулю, а часник подрібніть. У каструлі трохи обсмажте часник з цибулею.
2
Коли цибуля підсмажиться, додайте сочевицю і влийте воду. Додайте всі спеції. Доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи.
3
Потім розділіть сочевицю на 2 частини. Одну частину збийте блендером, а в іншу додайте соєві котлети з кукурудзою і варіть протягом 2 хвилин.
4
В кінці додайте збиту сочевицю, доведіть всю суміш до кипіння і приправте сіллю. Подавайте блюдо гарячим з рисом.
5
Смачного!