Рецепт Індійський дав фото

Індійський дав
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати індійський дав. Це класичне блюдо індійської кухні дуже просте і швидке в приготуванні. Обов'язково спробуйте, дуже смачно!

Опис приготування:

Даль готується з бобових і є основою не тільки індійської кухні, але і пакистанської, непальські. Подають це блюдо гарячим з рисом в якості гарніру. Дав, є прекрасним вегетаріанським рагу. Ви можете використовувати в рецепті різні овочі, додати кокосове молоко, сметану або йогурт, щоб отримати більш кремоподібну консистенцію. Пробуйте!

  • Сочевиця - 160 грам
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Соєві котлети - 4 штуки
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кукурудза - 4 Ст. Ложки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1
Добре промийте сочевицю і відкиньте її на сито, щоб стекла вся вода. Наріжте кубиками цибулю, а часник подрібніть. У каструлі трохи обсмажте часник з цибулею.
2
Коли цибуля підсмажиться, додайте сочевицю і влийте воду. Додайте всі спеції. Доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин, періодично помішуючи.
3
Потім розділіть сочевицю на 2 частини. Одну частину збийте блендером, а в іншу додайте соєві котлети з кукурудзою і варіть протягом 2 хвилин.
4
В кінці додайте збиту сочевицю, доведіть всю суміш до кипіння і приправте сіллю. Подавайте блюдо гарячим з рисом.
5
Смачного!

Схожі рецепти