Рецепт Масурі-дав фото

Масурі-дав
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Гостре , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Що потрібно в холодну пору року, та ще й в пост? "Масурі-дав" - густий, ситний гострий суп з червоної сочевиці з приголомшливим букетом східних спецій. Це одне з популярних страв індійської кухні.

Опис приготування:

Індійська кухня багата простими, але приголомшливо смачними стравами. Їх секрет в додаванні правильного поєднання спецій. Але, якщо якась спеція вам не до смаку, просто не додавайте її. У цьому рецепті, як приготувати"Масурі-дав" , багато гострих спецій. Їх використовують в Індії як природні антисептики і антиоксиданти, т. До. Там дуже спекотно, всі продукти швидко псуються. Тому ви можете додати гострий перець чилі тільки на свій смак або не додавати зовсім. Готуйте з задоволенням!

  • Сочевиця - 2 склянки
  • Вода - 4 склянки (або бульйон)
  • Цибуля - 1 штука
  • Перець чилі мелений - За смаком (або свіжий без насіння)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Помідор - 2 штуки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки (або свіжий - 10 г )
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Ferry Масала - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Braai - 1 пучок (для подачі)
масурі-дав - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
масурі-дав - фото крок 2
Сочевицю промийте і варіть в окропі протягом 10 хвилин.
масурі-дав - фото крок 3
Додайте по 1/2 немає. L. Куркуми і приправи"гарам масала" , варіть ще 5 хвилин і посолити.
масурі-дав - фото крок 4
В цей час на розігрітій олії пасеруйте очищені та подрібнені цибулю і часник до м'якості. Якщо використовуєте свіжі імбир і пекучий перець, то додайте їх на цьому етапі в сковороду, обсмажте 2 хвилини. Потім додайте інші спеції, перемішайте.
масурі-дав - фото крок 5
Додайте подрібнені помідори, кінзу і тушкуйте протягом 5 хвилин.
масурі-дав - фото крок 6
Додайте обсмажування в сочевицю, варіть під закритою кришкою 3-4 хвилини.
масурі-дав - фото крок 7
Подавайте до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти