Індійський десерт
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати рецепт індійського десерту бананових кульок. Вся принадність цього рецепту в тому, що для приготування потрібно найпростіші інгредієнти, але за смаком страва виходить дуже незвичайним. Солодка хрустка скоринка зовні, а всередині м'яка бананова начинка зі смаком пряного кардамону.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати індійський десерт. Рецепт дуже простий, головне, не перепечеться кульки в маслі. Хоч на смак страви це не відіб'ється, тільки на зовнішньому вигляді, але краще уважно стежте за каструлею. Кульки смажаться буквально за хвилину!
- Банан - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Кардамон - 1/3 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Подрібніть виделкою банани в пюре.
Додайте борошно, кардамон і Саар.
Замісити однорідне липке тісто.
У каструлю з товстим дном налийте олію і поставте нагріватися на середній вогонь.
В цей час скачайте з тесту кульки.
Обсмажте кульки в маслі до коричневої скоринки, на цій піде приблизно 1 хвилин. Щоб прибрати зайве масло, викладіть кульки на паперову серветку. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою для краси.
Індійський десерт готовий, смачного!