Рецепт Пряні курячі котлети фото

Пряні курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка, Курячий фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

У повсякденній обстановці не завжди вистачає часу сходити на ринок, купити шматок м'яса і накрутити фарш. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати смачні котлети з магазинного фаршу.

Такі котлети виходять дивно ароматними, а в роті відбувається вибух смаків. З таких котлет можна приготувати люля-кебаб, обсмажити їх на мангалі або в духовці на шпажках. Якщо не любите гостре, то зменшите або приберіть зовсім чилі і приправу гарам-масала. Подавайте такі котлети з картоплею, печеними овочами або будь-яким іншим гарніром на ваш смак.

  • Вершки 10% - 2 Ст. Ложки
  • Зелені яблука - 2 штуки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Курячий фарш - 500 грам
  • Топлене масло - 150 грам
  • Насіння koriandra - 2 чайних ложки
  • Listyya koriandra - 1 Ст. Ложка
  • Насіння кмину - 1 Чайна ложка
  • Насіння фенхелю - 1/2 чайних ложки
  • Ferry Масала - 1 Чайна ложка
  • Часникова паста - 1 Чайна ложка
  • Имбирная паста - 1 Ст. Ложка
  • Зелений кардамон - 1/2 чайних ложки
  • Зелений чилі перець - 4 штуки
  • М'ята подрібнена - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 2 штуки (подрібнений)
  • Чилі порошок - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - - За смаком
1
Змішайте подрібнені цибулю, яблука, зелений чилі, імбирну пасту, часникову пасту, соду і зелень.
2
Додайте чорний перець, чилі-порошок, насіння koriandra, listyya koriandra, насіння кмину, насіння фенхелю, гарам-масала і свіжі вершки в курячий фарш і добре перемішайте.
3
Надішліть заправлений фарш в холодильник на 10-15 хвилин.
4
З фаршу сформуйте котлети і обсмажте на сковороді до золотистого кольору або готовності.
5
Смачного!

Схожі рецепти