Пряні курячі котлети
(покроковий рецепт з фото)
У повсякденній обстановці не завжди вистачає часу сходити на ринок, купити шматок м'яса і накрутити фарш. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати смачні котлети з магазинного фаршу.
Такі котлети виходять дивно ароматними, а в роті відбувається вибух смаків. З таких котлет можна приготувати люля-кебаб, обсмажити їх на мангалі або в духовці на шпажках. Якщо не любите гостре, то зменшите або приберіть зовсім чилі і приправу гарам-масала. Подавайте такі котлети з картоплею, печеними овочами або будь-яким іншим гарніром на ваш смак.
- Вершки 10% - 2 Ст. Ложки
- Зелені яблука - 2 штуки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Курячий фарш - 500 грам
- Топлене масло - 150 грам
- Насіння koriandra - 2 чайних ложки
- Listyya koriandra - 1 Ст. Ложка
- Насіння кмину - 1 Чайна ложка
- Насіння фенхелю - 1/2 чайних ложки
- Ferry Масала - 1 Чайна ложка
- Часникова паста - 1 Чайна ложка
- Имбирная паста - 1 Ст. Ложка
- Зелений кардамон - 1/2 чайних ложки
- Зелений чилі перець - 4 штуки
- М'ята подрібнена - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 2 штуки (подрібнений)
- Чилі порошок - 1/2 чайних ложки
- Сіль - - За смаком
1
Змішайте подрібнені цибулю, яблука, зелений чилі, імбирну пасту, часникову пасту, соду і зелень.
2
Додайте чорний перець, чилі-порошок, насіння koriandra, listyya koriandra, насіння кмину, насіння фенхелю, гарам-масала і свіжі вершки в курячий фарш і добре перемішайте.
3
Надішліть заправлений фарш в холодильник на 10-15 хвилин.
4
З фаршу сформуйте котлети і обсмажте на сковороді до золотистого кольору або готовності.
5
Смачного!