Пряна яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Пряну яловичину можна віднести до традиційної мексиканської кухні. Блюдо готується з пряного смаженого м'яса і овочів. Виходить дуже ситно, ароматний і неймовірно смачно. Рекомендую приготувати!
Перед вами - простий рецепт приготування пряної яловичини. М'ясо порізати і замаринуйте, потім на маринаді, з додаванням рослинної олії, обсмажте овочі. Яловичину запікаємо в духовці. З'єднуємо м'ясо, маринад і овочі. Подаємо страву на стіл. Хай щастить!
- Яловичина - 1 кілограм
- Перець солодкий - 1 штука
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Соус - 1 Ст. Ложка
- Кмин - 1 Ст. Ложка
- Перець червоний пекучий - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
М'ясо промийте, обсушити і наріжте на порційні шматочки.
У глибоку ємність влийте оцет, додайте мед, рослинна олія, подрібнений часник, соус чилі і спеції. Все перемішуємо.
М'ясо кладемо в маринад, перемішуємо і залишаємо на пів години.
Зливаємо маринад в сковороду, додаємо подрібнену цибулю і перець, обсмажуємо 5-7 хвилин. Тим часом, м'ясо запікаємо в духовці (загорнувши його в фольгу).
Дістаємо м'ясо, перемішуємо його з овочами і маринадом і подаємо на стіл. Смачного!