Рецепт Пряна яловича печінка фото

Пряна яловича печінка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування вишуканої страви для справжніх гурманів зі звичайної доступною за ціною яловичої печінки. Присмак лимона і пікантність помідор якраз те, що потрібно, щоб усунути гірчинку.

Кількість порцій: 4
  • Govyazhyya pechenka - 450-500 грам
  • Томатний сік - 250 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 20-30 грам (маленький пучок)
  • Цибулеві пластівці - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
пряна яловича печінка - фото крок 1
1. Печінка попередньо вимийте і дайте їй повністю стекти. Поріжте її на рівномірні шматки товщиною по 1 см і довжиною 5-6 см.
пряна яловича печінка - фото крок 2
2. Сік лимона вичавте безпосередньо перед приготуванням страви - так збережеться його особливий смак.
пряна яловича печінка - фото крок 3
3. Свіжу петрушку промийте, струсіть воду і дрібно порубати.
пряна яловича печінка - фото крок 4
Розігрійте масло на об'ємної сковороді, складіть в неї всі інгредієнти, перемішайте і тушкуйте до готовності. Солі та пихатий блюдо 3-4 хвилини до його повної готовності - так печінку залишиться м'якою. Подавати найкраще зі спагеті і овочами ще теплим.

Схожі рецепти