Рецепт Пряна яловича печінка фото

Пряна яловича печінка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування вишуканої страви для справжніх гурманів зі звичайної доступною за ціною яловичої печінки. Присмак лимона і пікантність помідор якраз те, що потрібно, щоб усунути гірчинку.

Кількість порцій: 4
  • Govyazhyya pechenka - 450-500 грам
  • Томатний сік - 250 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 20-30 грам (маленький пучок)
  • Цибулеві пластівці - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
пряна яловича печінка - фото крок 1
1. Печінка попередньо вимийте і дайте їй повністю стекти. Поріжте її на рівномірні шматки товщиною по 1 см і довжиною 5-6 см.
пряна яловича печінка - фото крок 2
2. Сік лимона вичавте безпосередньо перед приготуванням страви - так збережеться його особливий смак.
пряна яловича печінка - фото крок 3
3. Свіжу петрушку промийте, струсіть воду і дрібно порубати.
пряна яловича печінка - фото крок 4
Розігрійте масло на об'ємної сковороді, складіть в неї всі інгредієнти, перемішайте і тушкуйте до готовності. Солі та пихатий блюдо 3-4 хвилини до його повної готовності - так печінку залишиться м'якою. Подавати найкраще зі спагеті і овочами ще теплим.

Схожі рецепти