Пряна курка з солодкою картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хочете внести в щоденне меню різноманітність? Тоді зверніть увагу на цей варіант, як приготувати пряну курку з солодкою картоплею. Дивно насичений смак і аромат, ніхто не встоїть!
Ця страва стане відмінною ідеєю на обід або вечерю для всієї родини. Запікати з бататом можна абсолютно будь-які частини курочки, які виявляться у вас в холодильнику, а не тільки філе. Рекомендую цей простий рецепт на замітку!
- Куряче філе - 4 штуки
- Бекон - 4 штуки
- Соус барбекю - За смаком
- Солодка картопля - 2 штуки
- Цукор або мед - 1 Чайна ложка (по бажанню)
- Сіль, спеції, трави і прянощі - За смаком
1. Очистіть і наріжте кубиками солодкий картопля. Розділи 4 частини і викладіть кожну на лист фольги. Зверху - куряче філе. Додайте за смаком сіль, прянощі, гілочка розмарину буде дуже до речі.
2. Для соковитості, філе можна доповнити беконом. Полийте соусом Барбекю і за бажанням додайте трохи меду для пікантності. Акуратно загорніть конверти з фольги і відправте в розігріту духовку.
3. Запікайте при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Останні хвилин 10 можна розгорнути конверт і підрум'янити. Смачного!