Рецепт Пряна курка з солодкою картоплею фото

Пряна курка з солодкою картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете внести в щоденне меню різноманітність? Тоді зверніть увагу на цей варіант, як приготувати пряну курку з солодкою картоплею. Дивно насичений смак і аромат, ніхто не встоїть!

Опис приготування:

Ця страва стане відмінною ідеєю на обід або вечерю для всієї родини. Запікати з бататом можна абсолютно будь-які частини курочки, які виявляться у вас в холодильнику, а не тільки філе. Рекомендую цей простий рецепт на замітку!

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Бекон - 4 штуки
  • Соус барбекю - За смаком
  • Солодка картопля - 2 штуки
  • Цукор або мед - 1 Чайна ложка (по бажанню)
  • Сіль, спеції, трави і прянощі - За смаком
пряна курка з солодкою картоплею - фото крок 1
1. Очистіть і наріжте кубиками солодкий картопля. Розділи 4 частини і викладіть кожну на лист фольги. Зверху - куряче філе. Додайте за смаком сіль, прянощі, гілочка розмарину буде дуже до речі.
пряна курка з солодкою картоплею - фото крок 2
2. Для соковитості, філе можна доповнити беконом. Полийте соусом Барбекю і за бажанням додайте трохи меду для пікантності. Акуратно загорніть конверти з фольги і відправте в розігріту духовку.
пряна курка з солодкою картоплею - фото крок 3
3. Запікайте при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Останні хвилин 10 можна розгорнути конверт і підрум'янити. Смачного!

Схожі рецепти