Рецепт Пряна маринована яловичина фото

Пряна маринована яловичина
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Звичайно, яловичина хороша і сама по собі. Однак сьогодні пропоную приготувати її з приправою карі і іншими прянощами і спеціями. Пряна маринована яловичина точно стане вашим улюбленим блюдом.

Смак його насичений, гостро-пряний. Готувати це гаряче блюдо можна навіть кожен день. У поєднанні з різними гарнірами на вашому столі буде щодня нове блюдо. Завдяки пряного маринаду яловичина виходить м'якою і соковитою, а також неймовірно ароматною і смачною! Спробуйте!


  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Чилі - 4 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1/2 чайних ложки
  • Кокосова олія - 1 Склянка
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Каррі - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Оцет - 2 чайних ложки
  • Імбир - 4 скибочки
пряна маринована яловичина - фото крок 1
1. Промийте яловичину, зачистите від небажаних жилок і плівок. Поріжте м'ясо на ідентичні шматочки і помістіть в ємність.
пряна маринована яловичина - фото крок 2
2. Додайте до м'яса куркуму, сіль, подрібнений часник, імбир і карі.
пряна маринована яловичина - фото крок 3
3. Ретельно змішайте м'ясо зі спеціями і залиште на 1-2 години маринуватися.
пряна маринована яловичина - фото крок 4
4. Розтопити масло на сковороді, помістіть яловичину гаситися до соковитості і м'якості.
пряна маринована яловичина - фото крок 5
5. Вийміть м'ясо з масла, видаливши його від жиру.
пряна маринована яловичина - фото крок 6
6. У той же масло додайте коріандр, оцет і чилі, доведіть суміш до кипіння.
пряна маринована яловичина - фото крок 7
7. Поверніть м'ясо знову в сковороду з маслом.
пряна маринована яловичина - фото крок 8
8. Готуйте м'ясо близько 3-5 хвилин в пряному соусі, а після приготування дайте трохи охолонути.

Схожі рецепти