Пряна маринована яловичина
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, яловичина хороша і сама по собі. Однак сьогодні пропоную приготувати її з приправою карі і іншими прянощами і спеціями. Пряна маринована яловичина точно стане вашим улюбленим блюдом.
Смак його насичений, гостро-пряний. Готувати це гаряче блюдо можна навіть кожен день. У поєднанні з різними гарнірами на вашому столі буде щодня нове блюдо. Завдяки пряного маринаду яловичина виходить м'якою і соковитою, а також неймовірно ароматною і смачною! Спробуйте!
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Куркума - 1/2 чайних ложки
- Чилі - 4 Ст. Ложки
- Koriandr - 1/2 чайних ложки
- Кокосова олія - 1 Склянка
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Каррі - 1/2 чайних ложки
- Часник - 4 зубчики
- Оцет - 2 чайних ложки
- Імбир - 4 скибочки
1. Промийте яловичину, зачистите від небажаних жилок і плівок. Поріжте м'ясо на ідентичні шматочки і помістіть в ємність.
2. Додайте до м'яса куркуму, сіль, подрібнений часник, імбир і карі.
3. Ретельно змішайте м'ясо зі спеціями і залиште на 1-2 години маринуватися.
4. Розтопити масло на сковороді, помістіть яловичину гаситися до соковитості і м'якості.
5. Вийміть м'ясо з масла, видаливши його від жиру.
6. У той же масло додайте коріандр, оцет і чилі, доведіть суміш до кипіння.
7. Поверніть м'ясо знову в сковороду з маслом.
8. Готуйте м'ясо близько 3-5 хвилин в пряному соусі, а після приготування дайте трохи охолонути.