Рецепт Пряна баранина фото

Пряна баранина
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цю страву можна зробити навіть з м'ясних обрізків. М'ясо обсмажують на сковороді, а потім подається з овочами або картоплею. Розповім, як приготувати пряну баранину.

Можете використовувати будь-які спеції, соус, зелень за смаком. Я баранину обсмажую до золотистої і хрусткої скоринки, а затем подаю. Тут підійдуть свіжі або печені овочі. Можете зробити підливу зі шматочків м'якоті. Блюдо просте, але смачне. Відмінне рішення для вечері або обіду.

  • Баранина без кістки - 250 грам
  • Сіль - За смаком
  • Корінь імбиру - 1 Чайна ложка (тертий)
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Чилі порошок - 1 Чайна ложка
1
Вимийте баранину і наріжте невеликими шматочками.
2
Очистіть корінь імбиру і натріть його на тертці.
3
Очистіть часник і пропустіть через прес, змішайте з імбиром.
4
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть имбирно-часникову пасту і обсмажуйте 30-60 секунд.
5
Додайте баранину на сковороду, а також порошок чилі і сіль. Обсмажуйте м'ясо до золотистої скоринки на слабкому вогні під кришкою.
6
Перекладіть баранину в тарілку, полийте лимонним соком і подавайте до столу.
7
Смачного!

Схожі рецепти