Пряна свинина
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Свинина з тонким ароматом гвоздики, запечена зі сливами і цибулею, - це блюдо підійде навіть для святкового столу. Мінімум зусиль, брудного посуду і часу. Всім раджу приготувати.
Опис приготування:
Таким же способом і з такими ж інгредієнтами, цілком можна запекти шматок баранини, телятини або яловичини. Це дуже смачно, pryano і ароматний. Гурманам точно сподобається!
- Свинина - 1 кілограм
- Слива - 500 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гвоздика бутон - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Свинину помийте, зробіть зверху надрізи хрест навхрест.
2. У місцях перетину надрізів вставте бутони гвоздики.
3. Трохи обсмажте м'ясо на сковороді.
4. Зливи розріжте на половинки і посипте цукром. Лук почистіть і наріжте пір'ям.
5. У жароміцних форму викладіть м'ясо, навколо сливи і цибулю. Запікайте в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
6. Смачного!