Рецепт Пряна свинина фото

Пряна свинина
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Свинина
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Свинина з тонким ароматом гвоздики, запечена зі сливами і цибулею, - це блюдо підійде навіть для святкового столу. Мінімум зусиль, брудного посуду і часу. Всім раджу приготувати.

Опис приготування:

Таким же способом і з такими ж інгредієнтами, цілком можна запекти шматок баранини, телятини або яловичини. Це дуже смачно, pryano і ароматний. Гурманам точно сподобається!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Слива - 500 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Гвоздика бутон - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
пряна свинина - фото крок 1
1. Свинину помийте, зробіть зверху надрізи хрест навхрест.
пряна свинина - фото крок 2
2. У місцях перетину надрізів вставте бутони гвоздики.
пряна свинина - фото крок 3
3. Трохи обсмажте м'ясо на сковороді.
пряна свинина - фото крок 4
4. Зливи розріжте на половинки і посипте цукром. Лук почистіть і наріжте пір'ям.
пряна свинина - фото крок 5
5. У жароміцних форму викладіть м'ясо, навколо сливи і цибулю. Запікайте в духовці при 200 градусах близько 40 хвилин.
пряна свинина - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти