Простий суп з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже простий суп з яловичиною ідеально підійде до обіднього столу. За рахунок великої кількості помідорів суп набуває красивий колір і відмінний томатний присмак.
Приготуйте цей супчик і насолоджуйтеся!
Опис приготування:
Перед вами - класичний рецепт приготування простого супу з яловичиною. Суп виходить дуже наваристим, густим і ароматним. Всі приправи і спеції для супу, додавайте відповідно до своїх вимог, адже хтось любить гостріше, а хтось ні. Гарного вам дня!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Мал - 100 грам
- Помідори - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Перець горошком - За смаком
- Перець червоний мелений - За смаком
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Зелень - За смаком
Яловичину нарізаємо середніми шматочками.
Відваріть яловичину до напівготовності, знімаючи піну. Варити приблизно 40 хвилин.
Помідори обшпарюємо окропом і знімаємо з них шкірку. Потім подрібніть, за допомогою блендера.
В окремій каструлі обсмажуємо на олії цибулю.
З бульйону витягаємо м'ясо і додаємо його до цибулі. Готуємо 15-20 хвилин під кришкою.
Бульйон процідіть через сито. А до цибулі і м'яса додайте перетерті помідори.
Готуємо ще 15 хвилин і вливаємо проціджений бульйон, коли закипить - додаємо рис і варимо 20 хвилин.
Для 10 хвилин до закінчення приготування, додаємо зелень, подрібнений часник і спеції за смаком.
Смачного!