Простий рецепт солянки м'ясної
(покроковий рецепт з фото)
Який чоловік відязикаться від тарілки ситної солянки? Мій чоловік цей суп просто обожнює! Намагаюся варити його частіше, тому пробую різні варіанти. І цей
- один з найулюбленіших і досить простих.
Вам знадобляться самі звичні інгредієнти: солоні огірки, яловичина, ковбаса, оливки та інші. Даний спосіб можна назвати класичним і знайомим багатьом людям з самого дитинства. Я нагадаю вам простий рецепт солянки м'ясної. До речі, суп відмінно допомагає від похмілля
- Яловичина на кістці - 500 грам
- Оливки без кісточки - 100 грам
- Копчена ковбаса - 200 грам
- Огірки солені - 100-150 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сосиска - 3-4 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1-2 Ст. Ложок
- Лимон - 2-4 Dolek
- Петрушка - 1 пучок
- Чорний перець горошком - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - 3-3, 5 L
Промиту яловичину залийте водою у великій каструлі. Доведіть воду до кипіння. Додайте в воду очищену цибулину. Потім варите бульйон 1, 5 годину. Потім додайте лавровий лист і перець. Варіть ще 20 хвилин.
Огірок наріжте соломкою. М'ясо витягніть остуджувати. Лавровий лист, цибуля і перець викиньте. Штам Бульйон, а потім знову доведіть до кипіння.
Огірки обсмажте в олії на сковороді протягом 5 хвилин. Потім відправте їх в каструлю з киплячою водою.
Ковбасу і сосиски почистіть і наріжте.
Яловичину наріжте кубиками.
Частину, що залишилася цибулину дрібно наріжте. Обсмажте її до м'якості в олії.
Далі в сковороду додайте сосиски і томатну пасту. Обсмажте інгредієнти разом 3-4 хвилини. Потім відправте їх в бульйон.
Після цього в суп додайте ковбасу, оливки і сіль. Варіть ще 6 хвилин. Закрийте кришкою і дайте страві настоятися.
Солянку подавайте з лимонними часточками і петрушкою. Смачного!