Рецепт солянки з капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що страви з капусти - це нудно і прісно? А ось і ні, сьогодні розповім вам про рецепт солянки з капустою і картоплею. Вона смачна і дуже проста за інгредієнтами і способу приготування.
Ви можете використовувати будь-які овочі і м'ясні продукти для цієї страви. Солянка з капустою і картоплею - це смачно, ситно і просто. Таке блюдо подають в теплому вигляді до вечері або на обід. Ви можете зробити велику порцію і зберігати солянку в холодильнику. Можете додати м'ясо (курка, яловичина, свинина), сосиски або фарш.
- Картопля - 4 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Чилі - 1 штука
- Селера - 1 штука (стебло)
- Морква - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Білокачанна капуста - 0, 5 штуки(600-700 грам)
- Сіль - За смаком
- Томати - 1-2 штук
- Зелень - 0, 5 пучка
1
Вимийте картоплю і розріжте на 2 частини, відваріть протягом 6-7 хвилин після закипання, потім відкладіть в сторону.
2
Очистіть цибулю і наріжте його невеликими кубиками, вимийте морква і натріть її на крупній тертці. Нашинкуйтекапусту, очистіть і подрібніть зубчики часнику. Вимийте чилі і наріжте його тонкими кільцями, також подрібніть селера.
3
Розігрійте казанок з рослинним маслом, потім викладіть цибулю і обсмажуйте 2 хвилини.
4
До цибулі додайте моркву, селера, чилі, обсмажуйте до утворення золотистого кольору овочів.
5
Викладіть в казан капусту і часник, перемішайте і готуйте до зменшення капусти в розмірах (10-15 хвилин).
6
Вимийте томати і наріжте кубиками, викладіть до капусти і додайте картоплю, влийте 0, 5 склянки води.
7
Доведіть вміст до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, тушкуйте під закритий кришкою близько 15-25 хвилин. Спробуйте овочі на готовність.
8
За смаком додайте сіль, спеції і рубану зелень (кінзу або петрушку). Смачного!