Простий пиріг з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі дуже простий пиріг з куркою і грибами! Для його приготування вам не потрібно буде готувати тісто, так як він випікається без борошна! Спробуйте, він виходить дуже повітряний!
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати простий пиріг з куркою і грибами, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт! Він обов'язково вам сподобається, так як для його приготування вам не знадобиться готувати тісто. Він тримається завдяки збитим білкам і панірувальними сухарями. Цей пиріг дуже ситний, адже він з грибами, куркою і яйцями, тому відмінно підійде для обіду або ситної вечері. Він також стане прикрасою вашого столу.
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Плавлений сир - 200 грам
- Крем - 300 грам
- Панірувальні сухарі - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйця - 8 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Наріжте дрібними кубиками куряче філе, обсмажте його в рослинній олії до золотистої скоринки.
2. Наріжте дрібними кубиками цибулю, відправте його до курки. Обсмажте до готовності. Наріжте дрібними кубиками печериці, додайте їх до курки з цибулею. Обсмажте все до готовності, додайте два плавлених сирка. Постійно помішуйте масу, поки сир не розчиниться.
3. Відокремте жовтки від білків, додайте сіль, сметану, панірувальні сухарі, перемішайте. Додайте обсмажені курку, цибуля та гриби, перемішайте.
4. Збийте міксером білки в міцну піну, акуратно перемішайте з готової грибної сумішшю. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Акуратно вилийте в неї тісто.
5. Розрівняйте лопаткою, випікайте в розігрітій до 180 градусів 40 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною паличкою. Смачного!