Рецепт Простий пиріг з куркою і грибами фото

Простий пиріг з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Птах , Курка , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную Вашій увазі дуже простий пиріг з куркою і грибами! Для його приготування вам не потрібно буде готувати тісто, так як він випікається без борошна! Спробуйте, він виходить дуже повітряний!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати простий пиріг з куркою і грибами, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт! Він обов'язково вам сподобається, так як для його приготування вам не знадобиться готувати тісто. Він тримається завдяки збитим білкам і панірувальними сухарями. Цей пиріг дуже ситний, адже він з грибами, куркою і яйцями, тому відмінно підійде для обіду або ситної вечері. Він також стане прикрасою вашого столу.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Плавлений сир - 200 грам
  • Крем - 300 грам
  • Панірувальні сухарі - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйця - 8 штук
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
простий пиріг з куркою і грибами - фото крок 1
1. Наріжте дрібними кубиками куряче філе, обсмажте його в рослинній олії до золотистої скоринки.
простий пиріг з куркою і грибами - фото крок 2
2. Наріжте дрібними кубиками цибулю, відправте його до курки. Обсмажте до готовності. Наріжте дрібними кубиками печериці, додайте їх до курки з цибулею. Обсмажте все до готовності, додайте два плавлених сирка. Постійно помішуйте масу, поки сир не розчиниться.
простий пиріг з куркою і грибами - фото крок 3
3. Відокремте жовтки від білків, додайте сіль, сметану, панірувальні сухарі, перемішайте. Додайте обсмажені курку, цибуля та гриби, перемішайте.
простий пиріг з куркою і грибами - фото крок 4
4. Збийте міксером білки в міцну піну, акуратно перемішайте з готової грибної сумішшю. Форму для випікання змастіть рослинною олією. Акуратно вилийте в неї тісто.
простий пиріг з куркою і грибами - фото крок 5
5. Розрівняйте лопаткою, випікайте в розігрітій до 180 градусів 40 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною паличкою. Смачного!

Схожі рецепти