Рецепт Проста лазанья з фаршем фото

Проста лазанья з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Фарш , Гриби , Молоко
Дієтичне харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Завжди смачне і дуже ситне блюдо, яке можна приготувати навіть на святковий стіл. Щоб проста лазанья з фаршем вийшла ще смачніше, в неї можна додати гриби.

Опис приготування:

Лазанья - Найпопулярніша страва, яке можна приготувати як самостійну страву на обід. Подається проста лазанья з фаршем в домашніх умовах в гарячому вигляді з зеленню або свіжими овочами.

  • Фарш - 600 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Листи лазаньї - 6 штук
  • Сир - 200 грам
  • Молоко - 200 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 щіпки
проста лазанья з фаршем - фото крок 1
1. Для приготування лазаньї традиційно беремо фарш (за смаком). Я вирішила додати трохи грибів, щоб зробити блюдо смачніше.
проста лазанья з фаршем - фото крок 2
2. Листи лазаньї потрібно трохи відварити в підсоленій воді, після чого викласти в форму, в якій будемо запікати.
проста лазанья з фаршем - фото крок 3
3. Обсмажуємо фарш з помідорами і томатною пастою (за смаком). Смажимо до готовності, солимо і приправляємо за смаком.
проста лазанья з фаршем - фото крок 4
4. Гриби з цибулею обсмажуємо окремо. Гриби можна брати будь-які, але для економії часу краще взяти шампіньйони.
проста лазанья з фаршем - фото крок 5
5. На листи лазаньї викладаємо фарш, обсмажені гриби з цибулею і закриваємо залишилися шарами лазаньї.
проста лазанья з фаршем - фото крок 6
6. Окремо готуємо соус Бешамель: обсмажуємо щіпку борошна на вершковому маслі, додаємо молоко і тушкуємо, постійно помішуючи. В кінці можна додати трохи мускатного горіха.
проста лазанья з фаршем - фото крок 7
7. Заливаємо соусом і посипаємо сиром. Відправляємо в духовку і запікаємо близько 35 хвилин при температурі 180 градусів.
проста лазанья з фаршем - фото крок 8
8. Нарізаємо за бажаним розміром і подаємо в гарячому вигляді як самостійне блюдо.

Схожі рецепти