ПП шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Любетілі шаурми можуть приготувати ще один, на цей раз корисний варіант шаурми, тому що в цьому рецепті я розповім, як приготувати ПП шаурму з куркою, листям салату, овочами і сиром!
Для приготування ПП шаурми рекомендую використовувати шпинатний лаваш. Він дуже корисний, а також має приємний зелений колір, що надає страві особливу свіжість. В якості начинки ви можете брати ваші улюблені овочі (наприклад, додати болгарський перець). Рекомендую вам покласти більше сиру в начинку і розігріти лаваш перед подачею, аромат буде неймовірний! Така шаурма є не тільки ситної, але і дуже корисною, тому обов'язково приготуйте її в якості перекусу.
- Відварна курка - 100 грам
- Сир - 30 грам
- Лаваш - 1 штука
- Листя салату - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Чайна ложка
- Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
1. Для початку відваріть курку, розділіть її на волокна. Наріжте овочі невеликими шматочками: помідори і цибулю - кільцями, огірки - кільцями. Сир натріть на крупній тертці.
2. Приготуйте соус: гірчицю змішайте зі сметаною і томатною пастою. Змастіть лаваш соусом. Викладіть листя салату і начинку, чергуючи її.
3. Потім загорніть краю лаваша і поверніть його в рулет. Подавати можна в холодному або гарячому вигляді. Смачного!