Повітряний меренговую рулет
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний повітряний рулет з безе і вершкового крему - справжня насолода для ласунів! Вишуканий смак і цікава структура неодмінно сподобається вашим гостям!
Для вдалого приготування безе, яйця повинні бути свіжі і охолоджені, духовка заздалегідь прогріта до потрібної температури, а при відділенні білків потрібна ретельність і акуратність. Дотримуйтесь рецептом і у вас все вийде!
- Білки яєчні - 4 штуки (категорія C0)
- Цукрова пудра - 200 грам
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 1 щіпка
- Сир сирний - 100 грам
- Вершки - 150 грам(33% жирності)
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Горіхи - 1-2 Ст. Ложок (рубані)
Охолоджені білки збийте з дрібкою лимонної кислоти в пишну піну. Не припиняючи збивати, поступово підсипати цукрову пудру. Збийте все разом до твердих піків. В останню чергу додайте крохмаль.
Застеліть деко пергаментом або килимком для випічки і рівним шаром викладіть меренгу. Посипте горішками або гарбузовим насінням.
Випікайте в прогрітій до 140 градусів духовці хвилин 20 - в podsиhaniya меренге і podrumyanivaniya Країв. Я люблю безе більш поджарістая, тому підсушила сильніше і потім обрізала хрусткі краєчки. Готовий пласт меренги переверніть на дошку, зніміть пергамент і залиште остигати.
Для крему збийте вершки з цукровою пудрою і змішайте з сирним сиром.
Змастіть меренговую корж кремом і скрутіть рулетом. Оберніть плівкою або фольгою і приберіть в холодильник на 1 час.
Прикрасьте охолоджений рулет на ваш розсуд. Наріжте рулет скибочками і подавайте.