Повидло з винограду
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого простіше, ніж приготування повидла з винограду. Мій рецепт повидла з винограду - Bez пісочний! Усе, що треба, - протерти ягоди і уварити їх до загустіння. Виноград краще брати різних сортів.
Для повидла нам потрібен добре дозрілий виноград. Візьміть виноград різного кольору - так смачніше і цікавіше. Цей простий рецепт не передбачає ні цукру, ні води.
Отже, приступимо. Як приготувати повидло з винограду:
1. Виноград очистіть від гілочок, видаліть зіпсовані ягоди і гарненько промийте під проточною водою.
2. Промиті ягоди протріть через сито. Нам треба позбутися від шкірки і насіння.
3. Отриману перетерту масу ставте на середній вогонь в широкому посуді. Варіть, постійно помішуючи, до загустіння.
4. Cogdell повидло zagusteet, розлийте його по простерилізувати теплим банкам. Остудіть і потім закрийте кришкою. Зберігайте в прохолодному місці.
Смачного!
- Виноград - 1 кілограм
Отже, приступимо. Як приготувати повидло з винограду:
1. Виноград очистіть від гілочок, видаліть зіпсовані ягоди і гарненько промийте під проточною водою.
2. Промиті ягоди протріть через сито. Нам треба позбутися від шкірки і насіння.
3. Отриману перетерту масу ставте на середній вогонь в широкому посуді. Варіть, постійно помішуючи, до загустіння.
4. Cogdell повидло zagusteet, розлийте його по простерилізувати теплим банкам. Остудіть і потім закрийте кришкою. Зберігайте в прохолодному місці.
Смачного!