Рецепт Грушевое повидло на зиму фото

Грушевое повидло на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Груша
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
Для дітей
Заготовки , Пюре
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Грушевое повидло, приготоване за цим рецептом, ви можете використовувати і у випічці, а можете просто намазувати на хліб або додавати в кашу, вийде дуже смачно і для вас, і для вашої дитини.

Опис приготування:

Повидло грушевое - яскраве, з ніжним смаком, яке обов'язково нагадає вам про чудовий літній дні холодною зимою.

  • Груші - 4 кілограма
  • Цукор - 2 склянки
  • Мед - 2 склянки
  • Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Апельсиновий сік - 1/3 склянки
грушевое повидло на зиму - фото крок 1
Вимийте груші. Я їх мою спочатку оцтом, потім обполіскують водою, потім мою перекисом водню, потім знову водою.
грушевое повидло на зиму - фото крок 2
Розріжте груші навпіл і видаліть насіння.
грушевое повидло на зиму - фото крок 3
Блендером зробіть з груш пюре - не надто рідке. Хоча ви можете і води додати.
грушевое повидло на зиму - фото крок 4
Перекладіть пюре в каструлю і варіть на повільному вогні, додавши інші інгредієнти, і весь час помішуючи, щоб не підгоріло. Коли загусне, озирнувся.
грушевое повидло на зиму - фото крок 5
Використовуючи воронку або просто ложкою розкладіть повидло по стерилізованих банках. Зверху залиште 1 см вільного місця. Накрийте банки кришками.

Схожі рецепти