Рецепт Полуничний суп з апельсином фото

Полуничний суп з апельсином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Полуниця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , Літні
Солодке , Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Літні холодні супи можуть бути не тільки з овочів і зелені, але і з ягід. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей найпростіший рецепт, обов'язково відтворіть його на своїй кухні. Дуже смачно!

Опис приготування:

Зараз навчу вас готувати полуничний суп з апельсином. Його можна подавати до столу і холодним, і теплим. За бажанням можете доповнити м'ятою, кулькою морозива або вершками, наприклад. Найкраще робити такий супчик зі свіжої ягоди, але не в сезон цілком підійде і заморожена. Від такого супу не зможуть відязикатися ні дорослі, ні діти

  • Полуниця - 500 грам
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
полуничний суп з апельсином - фото крок 1
1. Полуничку вимийте і висушіть, видаліть хвостики. З апельсина вичавіть сік.
полуничний суп з апельсином - фото крок 2
2. Засипте ягоди цукром, поставте їх на вогонь. Прогрійте хвилин 5, щоб з'явився сік.
полуничний суп з апельсином - фото крок 3
3. Після влийте апельсиновий сік і залиште варитися ще хвилин на 5-7.
полуничний суп з апельсином - фото крок 4
4. Тепер потрібно трохи подрібнити ягоди. Зручно використовувати для цього погружной блендер або толкушку для картоплі, наприклад. От і все, полуничний суп з апельсином можна доповнити м'ятою або морозивом і подавати до столу.

Схожі рецепти