Полуничний суп з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Літні холодні супи можуть бути не тільки з овочів і зелені, але і з ягід. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей найпростіший рецепт, обов'язково відтворіть його на своїй кухні. Дуже смачно!
Зараз навчу вас готувати полуничний суп з апельсином. Його можна подавати до столу і холодним, і теплим. За бажанням можете доповнити м'ятою, кулькою морозива або вершками, наприклад. Найкраще робити такий супчик зі свіжої ягоди, але не в сезон цілком підійде і заморожена. Від такого супу не зможуть відязикатися ні дорослі, ні діти
- Полуниця - 500 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Апельсин - 1 штука
1. Полуничку вимийте і висушіть, видаліть хвостики. З апельсина вичавіть сік.
2. Засипте ягоди цукром, поставте їх на вогонь. Прогрійте хвилин 5, щоб з'явився сік.
3. Після влийте апельсиновий сік і залиште варитися ще хвилин на 5-7.
4. Тепер потрібно трохи подрібнити ягоди. Зручно використовувати для цього погружной блендер або толкушку для картоплі, наприклад. От і все, полуничний суп з апельсином можна доповнити м'ятою або морозивом і подавати до столу.