Полуничний суп
(покроковий рецепт з фото)
Ви готові абсолютно по-новому поглянути на кулінарію? Забудьте про все, що ви до цього знали, адже я пропоную вам незвичайну ідею, як приготувати полуничний суп. Zaintrigovanи? запам'ятовуйте!
Легкий і приголомшливо смачний холодний ягідний суп - це ідеальне блюдо для дітей і дорослих. Подавати до столу його можна зі збитими вершками, кулькою ванільного морозива або листком м'яти, наприклад. Такий десерт чудово підійде для літньої спеки, коли випічка не дуже актуальна.
- Полуниця - 1 кілограм
- Цукор - 3-4 чайних ложок
- Сік лимона - 2 чайних ложки
- Лікер - 1 Чайна ложка (по бажанню)
1. Щоб зробити в домашніх умовах полуничний суп, знадобиться зовсім небагато: ягоди, трохи цукру і соку лимона, щоб підкреслити смак.
2. Ягоди вимийте і висушіть, видаліть у них хвостики.
3. Надішліть полуницю в блендер з додаванням цукру (для початку додайте 1-2 ложки) і соку лимона. Збийте все в пюре. Після отриману масу протріть через сито. Спробуйте і при необхідності додайте ще цукру або лимонний сік.
4. Готовий суп відправте в холодильник на півгодинки. Перед подачею на стіл додайте в тарілку кульку морозива.
Смачного!
Смачного!