Рецепт «Поль Робсон» торт фото

«Поль Робсон» торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Какао, Яйця, Кефір, Вершкове масло
Дієтичне харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Не знаю, чому торт називається саме так, але після першого шматочка забуваєш про назву і насолоджуєшся тільки смаком. Розповідаю про смачні десерти, як приготувати «Поль Робсон» торт.

В оригінальному рецепті вказано, що все коржі запікають окремо, проте набагато простіше спекти все в одній формі, а потім розрізати на коржі. Крем надзвичайно простий, але смачний. Торт виглядає ефектно: поєднання шоколадних коржів з білосніжним кремом (на основі сметани та горіхів). Наполягайте його кілька годин, а потім подавайте.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукровий пісок - 450 грам
  • Топлене вершкове масло - 150 грам
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Борошно - 4-4, 5 склянки
  • Крем - 0, 7 кілограма
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Грецькі горіхи - 1, 5 склянки
2. Збивайте яєчну суміш і потроху додавайте топлене вершкове масло. В іншій мисці змішайте кефір з содою, введіть в яєчну суміш.
4. Жирну сметану змішайте з підсмаженими волоськими горіхами і цукровою пудрою.
6. Що залишився тонкий корж розкришити і прикрасьте їм боку торта, покрийте крихтою верхівку.

Схожі рецепти