Рецепт «Поль Робсон» торт фото

«Поль Робсон» торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Какао , Яйця , Кефір , Вершкове масло
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження
Випічка , Солодке , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Не знаю, чому торт називається саме так, але після першого шматочка забуваєш про назву і насолоджуєшся тільки смаком. Розповідаю про смачні десерти, як приготувати «Поль Робсон» торт.

Опис приготування:

В оригінальному рецепті вказано, що все коржі запікають окремо, проте набагато простіше спекти все в одній формі, а потім розрізати на коржі. Крем надзвичайно простий, але смачний. Торт виглядає ефектно: поєднання шоколадних коржів з білосніжним кремом (на основі сметани та горіхів). Наполягайте його кілька годин, а потім подавайте.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукровий пісок - 450 грам
  • Топлене вершкове масло - 150 грам
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Кефір - 500 мілілітрів
  • Борошно - 4-4, 5 склянки
  • Крем - 0, 7 кілограма
  • Цукрова пудра - 150 грам
  • Грецькі горіхи - 1, 5 склянки
& Quot; Поль Робсон
1. У миску вбийте курячі яйця, додайте до них цукровий пісок і збивайте до утворення посветлевшей суміші.
& Quot; Поль Робсон
2. Збивайте яєчну суміш і потроху додавайте топлене вершкове масло. В іншій мисці змішайте кефір з содою, введіть в яєчну суміш.
& Quot; Поль Робсон
3. Змішайте борошно з какао і введіть до рідких інгредієнтів, гарненько все перемішайте. Перелийте тісто в форму для випічки, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 70-80 хвилин.
& Quot; Поль Робсон
4. Жирну сметану змішайте з підсмаженими волоськими горіхами і цукровою пудрою.
& Quot; Поль Робсон
5. Готовий бісквіт дістаньте з духовки і остудіть, потім розріжте на 4 коржа (один зробіть найтоншим). Змастіть кожен корж, Крім одного, приготованим сметанним кремом, а також змастіть верхівку і боки.
& Quot; Поль Робсон
6. Що залишився тонкий корж розкришити і прикрасьте їм боку торта, покрийте крихтою верхівку.
& Quot; Поль Робсон
7. Надішліть торт на кілька годин в холодильник, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти