«Поль Робсон» торт
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, чому торт називається саме так, але після першого шматочка забуваєш про назву і насолоджуєшся тільки смаком. Розповідаю про смачні десерти, як приготувати «Поль Робсон» торт.
В оригінальному рецепті вказано, що все коржі запікають окремо, проте набагато простіше спекти все в одній формі, а потім розрізати на коржі. Крем надзвичайно простий, але смачний. Торт виглядає ефектно: поєднання шоколадних коржів з білосніжним кремом (на основі сметани та горіхів). Наполягайте його кілька годин, а потім подавайте.
- Яйця - 4 штуки
- Цукровий пісок - 450 грам
- Топлене вершкове масло - 150 грам
- Сода - 2 чайних ложки
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Кефір - 500 мілілітрів
- Борошно - 4-4, 5 склянки
- Крем - 0, 7 кілограма
- Цукрова пудра - 150 грам
- Грецькі горіхи - 1, 5 склянки
2. Збивайте яєчну суміш і потроху додавайте топлене вершкове масло. В іншій мисці змішайте кефір з содою, введіть в яєчну суміш.
4. Жирну сметану змішайте з підсмаженими волоськими горіхами і цукровою пудрою.
6. Що залишився тонкий корж розкришити і прикрасьте їм боку торта, покрийте крихтою верхівку.