Плов з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Зробити плов з курячою печінкою здалося мені чудовою ідеєю, тому, що я однаково люблю і плов і печінку! Знову ж рецептиком розжилася з нагоди, випробувала його і залишилася задоволена! Ось він!
Плов з курячою печінкою приготувати зовсім нескладно. Я рекомендую горіхи подрібнити, щоб вони дали тільки смак, хоча можна залишити їх цілими. Ізюм теж - чим дрібніше, тим краще. Печінка ріжу невеликими шматочками. А ось рис обов'язково замочіть хоча б на півгодинки. Коли будете готувати плов з курячою печінкою не забувайте, що печінка готується дуже швидко, довго її не обжаривают. Після того, як додасте рис і заллєте його водою, швидко доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Контролюйте приготування страви. Рис не повинен перетворитися на кашу. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча печінка - 450 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Перець духмяний - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 3 Ст. Ложки
- Кедрові горіхи - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Перець - 12 чайних ложок
Підготувати продукти.
Ізюм замочити, горіхи обсмажити до золотистого кольору, цибулю дрібно порізати.
На топленому маслі обсмажити цибулю, додати печінку, злегка обсмажити. Додати промитий рис.
Додати родзинки, горіхи, спеції і налити води, щоб покрити рис на товщину пальця. Довести до кипіння і відразу зробити маленький вогонь.
Залишити на 20-30 хвилин, поки рис не приготується.
Подати з куркою. Смачного!