Рецепт Плов з курячою печінкою фото

Плов з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Зробити плов з курячою печінкою здалося мені чудовою ідеєю, тому, що я однаково люблю і плов і печінку! Знову ж рецептиком розжилася з нагоди, випробувала його і залишилася задоволена! Ось він!

Опис приготування:

Плов з курячою печінкою приготувати зовсім нескладно. Я рекомендую горіхи подрібнити, щоб вони дали тільки смак, хоча можна залишити їх цілими. Ізюм теж - чим дрібніше, тим краще. Печінка ріжу невеликими шматочками. А ось рис обов'язково замочіть хоча б на півгодинки. Коли будете готувати плов з курячою печінкою не забувайте, що печінка готується дуже швидко, довго її не обжаривают. Після того, як додасте рис і заллєте його водою, швидко доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Контролюйте приготування страви. Рис не повинен перетворитися на кашу. Успіхів і приємного апетиту!

  • Куряча печінка - 450 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Перець духмяний - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 3 Ст. Ложки
  • Кедрові горіхи - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Перець - 12 чайних ложок
плов з курячою печінкою - фото крок 1
Підготувати продукти.
плов з курячою печінкою - фото крок 2
Ізюм замочити, горіхи обсмажити до золотистого кольору, цибулю дрібно порізати.
плов з курячою печінкою - фото крок 3
На топленому маслі обсмажити цибулю, додати печінку, злегка обсмажити. Додати промитий рис.
плов з курячою печінкою - фото крок 4
Додати родзинки, горіхи, спеції і налити води, щоб покрити рис на товщину пальця. Довести до кипіння і відразу зробити маленький вогонь.
плов з курячою печінкою - фото крок 5
Залишити на 20-30 хвилин, поки рис не приготується.
плов з курячою печінкою - фото крок 6
Подати з куркою. Смачного!

Схожі рецепти