Плов з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Плов з капустою - смачний варіант ситного обіду або вечері для всіх членів сім'ї. Плов можна подавати з овочами, соліннями, зеленню або додати соус, наприклад, томатний.
Опис приготування:
Такий варіант плову неодмінно знайде свого любителя, тому як результат просто приголомшливий. Замість м'яса пропоную використовувати птицю, куряче філе підходить відмінно. Обов'язково зверніть увагу на рецепт, впевнена, вам сподобається результат.
- Мал - 100 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Капуста - 150 грам
- Морква - 60 грам
- Цибуля - 60 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Наріжте моркву брусками, цибулю наріжте півкільцями або кубиками.
Філе наріжте невеликими кубиками. Капусту наріжте смужками.
У сковороді прогрійте рослинне масло, викладіть овочі та курку, смажте 10-15 хвилин. Після влийте в сковороду трохи води, Тушіте 20 хвилин.
Перекладіть в сковороду рис. Додайте спеції.
Влийте порцію води, накрийте сковороду кришкою. Гасіть плов до готовності 25-30 хвилин.
Готовий плов подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!