Плов з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Плов з капустою - смачний варіант ситного обіду або вечері для всіх членів сім'ї. Плов можна подавати з овочами, соліннями, зеленню або додати соус, наприклад, томатний.
Такий варіант плову неодмінно знайде свого любителя, тому як результат просто приголомшливий. Замість м'яса пропоную використовувати птицю, куряче філе підходить відмінно. Обов'язково зверніть увагу на рецепт, впевнена, вам сподобається результат.
- Мал - 100 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Капуста - 150 грам
- Морква - 60 грам
- Цибуля - 60 грам
- Куряче філе - 250 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву і цибулю, овочі сполосніть, просушіть. Наріжте моркву брусками, цибулю наріжте півкільцями або кубиками.
Філе наріжте невеликими кубиками. Капусту наріжте смужками.
У сковороді прогрійте рослинне масло, викладіть овочі та курку, смажте 10-15 хвилин. Після влийте в сковороду трохи води, Тушіте 20 хвилин.
Перекладіть в сковороду рис. Додайте спеції.
Влийте порцію води, накрийте сковороду кришкою. Гасіть плов до готовності 25-30 хвилин.
Готовий плов подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!