Рецепт Плов з фаршу фото

Плов з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви зібралися готувати плов, але у вас не виявилося м'яса, а тільки фарш, не біда! Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов з фаршу швидко і просто. Такий плов обов'язково сподобається вам.

Опис приготування:

Якщо ви використовуєте готову приправу для плову, вона зазвичай містить вже цибулю і моркву, сіль і все необхідне. А якщо все таки такий приправи у вас немає, не біда, обсмажити цибулю і моркву разом з фаршем, а далі по рецепту, не забудьте посолити. Можете додати трохи часнику. Подавайте такий плов з рубаною зеленню. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Мал - 200 грам
  • Пакетик приправи для плову з куркою - 1 штука
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Рослинна олія - За смаком
1
Фарш обсмажте протягом 5 хвилин з маслом.
2
Додайте до нього рис і спеції.
3
Налийте в сковороду воду і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 15-20 хвилин до повного вбирання рідини.
4
Смачного!

Схожі рецепти