Плов з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зібралися готувати плов, але у вас не виявилося м'яса, а тільки фарш, не біда! Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов з фаршу швидко і просто. Такий плов обов'язково сподобається вам.
Якщо ви використовуєте готову приправу для плову, вона зазвичай містить вже цибулю і моркву, сіль і все необхідне. А якщо все таки такий приправи у вас немає, не біда, обсмажити цибулю і моркву разом з фаршем, а далі по рецепту, не забудьте посолити. Можете додати трохи часнику. Подавайте такий плов з рубаною зеленню. Смачного!
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Мал - 200 грам
- Пакетик приправи для плову з куркою - 1 штука
- Вода - 400 мілілітрів
- Рослинна олія - За смаком
1
Фарш обсмажте протягом 5 хвилин з маслом.
2
Додайте до нього рис і спеції.
3
Налийте в сковороду воду і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 15-20 хвилин до повного вбирання рідини.
4
Смачного!