Плов узбецький з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування плову узбецького з яловичиною припаде до душі всім тим, хто не любить порушувати традиції. Тут ми постараємося трохи спростити рецепт, але так, щоб смак справжнього плову залишився!
Цей простий рецепт плову узбецького з яловичиною, побачити, як, нічого зайвого в собі не містить, хоча звичайно ж, за всіма правилами плов взагалі треба готувати з баранини, але, як це часто буває, наші люди люблять спрощувати рецепти. Ось і з цим рецептом приготування плову узбецького з яловичиною так вийшло! А так - ви можете додавати і родзинки, і гайки, і чорнослив, - тут вже треба експериментувати, у кожної господині, як правило, є свої секрети майстерності. Так що вперед, удачі вам на кухні!
- Мал - 200 грам
- Яловичина - 400 грам
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Зелень - 1 За смаком
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Цибулю і моркву нарізаємо довільно, але не змішуємо. Хоча морква краще нарізати соломкою.
2. Тепер обсмажуємо в рослинному маслі цибулю і яловичину.
3. Коли і цибулю, і м'ясо придбають золотистий відтінок, - додамо морква, IRU, сіль і перець за смаком.
4. Обсмажити все разом, потім додамо трохи води, я тону, поки м'ясо не стане м'яким. Викладаємо зверху рис, і заливаємо водою, щоб вона покривала блюдо на два пальця.
5. Тушкуємо на маленькому вогні 20 хвилин. Додамо зелень, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо, - і можна подавати!