Рецепт Плов узбецький з баранини фото

Плов узбецький з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу вам розповісти, як я готую плов узбецький з баранини в домашніх умовах. Насправді все дуже просто, впорається навіть новачок! Так що рекомендую і вам спробувати зробити, буде смачно!

Опис приготування:

Звичайно ж, скільки людей, стільки й думок, але мені особисто такий простий рецепт плову узбецького з баранини подобається найбільше. В оригінальній рецептурі, правда, в інгредієнтах було вказано ще й цибулю, але я його не сильно люблю, тому і не додавала. Але ви, звичайно ж, цей рецепт приготування плову узбецького з баранини можете запросто підлаштувати під свої смакові переваги, - додати замість зіри барбарис, наприклад. Експериментуйте!

  • Баранина - 800 грам
  • Мал - 500 грам
  • Морква - 300 грам
  • Масло рослинне - 200 грам
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 1 штука
плов узбецький з баранини - фото крок 1
1. На дно казанка поміщаємо сало, і витоплюємо з нього жир. Шкварки забираємо, а жир сильно розпалює, і обсмажити м'ясо шматочками. Коли покриється скоринкою - додамо моркву і обсмажити до м'якості.
плов узбецький з баранини - фото крок 2
2. Мал добре промиваємо, висипаємо зверху, разравниваем, щоб вийшов шар. По центру поміщаємо часник, і посипаємо рис приправами (раджу зиру! ).
плов узбецький з баранини - фото крок 3
3. Поверх рису акуратно вливаємо воду, щоб покривала на два пальця. Доводимо до кипіння на маленькому вогні під кришкою.
плов узбецький з баранини - фото крок 4
4. Після кипіння рис вже тримаємо без кришки, поки вся вода не піде.
плов узбецький з баранини - фото крок 5
5. Перемішуємо і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти