Плов із сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте, що знаєте про плові всі? А ось і ні! Сьогодні я вам розповім, як приготувати плов з сухофруктів. Методика класична, але саме додавання сухофруктів повністю змінює весь смак страви!
Вашій увазі пропоную рецепт приготування плову з сухофруктів. Смачно і ніжно, дуже мені подобається цей варіант легендарного східного блюда з істинно душевним колоритом. Приготуєш таке блюдо - і відразу ж атмосфера свята!
- Мал - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Ізюм - 3 щіпки
- Чорнослив - 3 щіпки
- Барбарис - 4 щіпки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Спеції - 1 За смаком
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
1. Прогріваємо в чавунці масло, обсмажити в ньому лук і часник.
2. Додамо далі морквину, обсмажити її до золотистого кольору. Далі додамо сухофрукти і спеції, а вогонь зменшимо. tusim, поки родзинки майже повністю не поверне свій початковий обсяг.
3. Далі закладаємо рис.
4. Тепер заливаємо все водою так, щоб вона на два пальці була вище рису. Накриємо кришкою, tusim 25 хвилин.
5. Ось такий виходить плов. Тепер можна знімати страву з вогню і перемішувати.
6. Готово! Смачного!