Десерт із сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)
В основному в десертах і випічці я використовую родзинки і іноді волоські горіхи. Але, якщо ви не хочете щось довго робити на кухні, то пропоную вам ну дуже просте і швидке блюдо з різних сухофруктів.
Нижче ви прочитаєте про те, як приготувати десерт із сухофруктів. Я б назвала його "корисна імпровізація" . Він сповнений вітамінів і корисних мікроелементів. Виглядає дуже красиво на столі перед основним святковим тортом. Він буде хороший для тих, хто не може дозволити собі з'їсти випічку, оскільки стежить за своєю фігурою.
- Чорнослив - 150 грам
- Чорнослив без кісточок - 150 грам
- Волоський горіх - 150 грам
- Крем 25% - 1 Склянка
- Гіркий шоколад - 50 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Курагу і чорнослив промийте в холодній воді, а потім залийте окропом на 1 хвилину. Кожну штучку надріжте вздовж і покладіть всередину шматочок горіха.
Сметану збийте з цукром в блендері.
У тарілки покладіть збиту сметану, а на неї - сухофрукти з горіхами. Зверху полийте трохи сметаною, натріть шоколад і прикрасьте за смаком.