Фруктовий суп з сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)
Чесно зізнаюся, що я не спец по супів, беручи до уваги пюреобразних, які я роблю за допомогою блендера. І завжди дивуюся новим видам страв. А іноді взагалі не розумію, як можна було їх придумати.
Ось, наприклад, я прочитала про те, як приготувати фруктовий суп з сухофруктів. Багато пишуть, що їли такої в дитинстві, але я спробувала його тільки недавно. Якщо чесно, то він більше схожий на компот з курагою і родзинками. Його подають як в холодному вигляді, так і в теплому. Спробуйте додати до нього сметану.
- Чорнослив - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Крохмаль - 20 грам
- Яблучний сік - 500 мілілітрів
- Вода тепла - 100 мілілітрів
- Ванільний цукор - 2 щіпки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Сухофрукти добре промийте та висушіть. Сік поставте на плиту і нагрівайте. Додайте до нього сухофрукти, продовжуйте варити на маленькому вогні.
Розведіть в піалках в теплій воді крохмаль. Перемішайте і влийте в сік на плиті.
Тепер додайте цукор і ванільний цукор. Ще раз швидко перемішайте.
Варіть суп до потрібної густоти. Подавайте зі сметаною.