Плов для 30 хвилин в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібно приготувати швидкий і ситний обід або вечерю всього за півгодини, тоді цей рецепт буде дуже до речі. Легко і просто, з мінімумом зусиль і часу. Обов'язково додайте в свою скарбничку!
Краще вже приготувати плов в сковороді з курячим філе, щоб бути точно впевненою, що за 30 хвилин м'ясо як слід приготуватися і не буде жорстким. Мал я промиваю і просушують попередньо, але можна зробити це за час обсмажування курки і овочів.
- Куряче філе - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1/2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Часник - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
У сковороді розігрійте трохи рослинного масла, викладіть подрібнену цибулю і обсмажте до прозорості.
Філе промийте, обсушити трохи і наріжте невеликими шматочками. Додайте в сковороду і смажте 3-4 хвилини, помішуючи.
Додайте терту моркву і смажте ще 3 хвилини.
Додайте сіль і спеції. Я використовую набір натуральних спецій для плову.
Додайте рис.
І влийте окріп. Накрийте кришкою сковороду і залиште плов нудитися на середньому вогні.
Як тільки рис ввібрав всю воду, плов готовий. Весь процес не займе більше 30 хвилин.
Смачного!