Піца за 20 хвилин на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати піцу за 20 хвилин на сковороді і це з урахуванням підготовки всіх інгредієнтів. Швидко, НЕ клопітно і дуже смачно!
Приготувати піцу за 20 хвилин на сковороді можна хоч до сніданку, хоч до ситно перекусу протягом дня. Рецепт дуже простий і не забере багато часу і сил. Сковорода повинна бути приблизно 18-20 см. В діаметрі. Для сковороди більшого розміру, збільште інгредієнти в 2 рази. Начинка може бути найрізноманітніша, все залежить від ваших смакових уподобань.
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 4, 5 Ст. Ложки (без гірки)
- Ковбаса - 100 грам
- Помідор - 1-2 склянок
- Сир - 70 грам
- Кетчуп - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Орегано - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У миску покладіть сметану, майонез і додайте яйце.
Перемішайте, додайте сіль і частинами введіть борошно.
Тісто має бути гладке, по консистенції приблизно як густа сметана.
Змастіть сковороду маслом і рівномірно розподіліть всі тісто. Дайте тісту трохи схопитися.
Потім зверху змастіть його кетчупом і посипте орегано або будь-якими улюбленими спеціями.
Розподіліть зверху нарізану кубиками ковбасу і нарізані помідори.
Зверху посипте все тертим сиром.
На невеликому вогні, накривши сковороду кришкою, готуйте піцу близько 5-8 хвилин.
За бажанням посипте готову піцу свіжою зеленню і подавайте відразу до столу. Смачного!