Плов без м'яса в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування плову запросто обходиться без м'яса, якщо додати кілька інгредієнтів, які змінять його смак до невпізнання. Родзинка плову - присутність барбарису і родзинок. Ідеальне поєднання!
Перед вами - класичний рецепт приготування плову без м'яса в мультиварці. Цибулю і моркву обсмажуються в мультиварці, потім додається зіра, родзинки і барбарис. В останню чергу додаємо рис і заливаємо його водою, готуємо в програмі "плов" . Обов'язково додайте в плов цілу головку часнику (попередньо розрізаного) - аромат буде обладнаний! В кінці часник можна викинути. Хай щастить!
- Мал - 1 Склянка
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 1 штука
- Барбарис - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 2 Ст. Ложки
- Зіра - 1, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Виставляємо в мультиварці режим "випічка" . Дрібно нарізаємо цибулю, додаємо в чашу і смажимо близько 10 хвилин. Потім додаємо моркву, порізану тонкими скибочками.
Тепер додайте зіру і засипте барбарис з родзинками.
Засипаємо в чашу мультиварки промитий рис. Чи не перемішуючи, вливаємо 2 склянки води. Перемикаємо програму на "плов" .
Через 10 хвилин встромляємо надрізану головку часнику в плов. Готуємо до звукового сигналу, кришка закрита.
Смачного!