Рецепт Плотва смажена фото

Плотва смажена
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Плотва
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас мало часу, то плотва смажена підходяще блюдо для вас. Смажиться швидко, добре пропікається. Поєднується з будь-яким гарніром.

Опис приготування:

Щоб плотва смажена не вийшло жирної від рослинного масла, викладіть готову рибу на паперові серветки. Зайвий жир вбереться, смак риби збережеться. Аромат смаженої плотви чудовий! Збере на кухні всю сім'ю. Приготуйте ваш улюблений гарнір. Смачного.

  • Плотва - 6 штук (невеликі.)
  • Борошно - 8 Ст. Ложок
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
плотва смажена - фото крок 1
Разморозьте і помийте плотву. Я викладаю її в холодильник перед відходом на роботу. Цього часу достатньо, щоб плотва розморозилася сама.
плотва смажена - фото крок 2
Відріжте рибі голову і випатрати її.
плотва смажена - фото крок 3
Поперек риби зробіть кілька надрізів.
плотва смажена - фото крок 4
Борошно змішайте з сіллю, чорним меленим перцем. Обваляйте плотву в борошні.
плотва смажена - фото крок 5
Обсмажуйте на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Схожі рецепти