Плотва смажена
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас мало часу, то плотва смажена підходяще блюдо для вас. Смажиться швидко, добре пропікається. Поєднується з будь-яким гарніром.
Щоб плотва смажена не вийшло жирної від рослинного масла, викладіть готову рибу на паперові серветки. Зайвий жир вбереться, смак риби збережеться. Аромат смаженої плотви чудовий! Збере на кухні всю сім'ю. Приготуйте ваш улюблений гарнір. Смачного.
- Плотва - 6 штук (невеликі.)
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком

Разморозьте і помийте плотву. Я викладаю її в холодильник перед відходом на роботу. Цього часу достатньо, щоб плотва розморозилася сама.

Відріжте рибі голову і випатрати її.

Поперек риби зробіть кілька надрізів.

Борошно змішайте з сіллю, чорним меленим перцем. Обваляйте плотву в борошні.

Обсмажуйте на розігрітій олії до золотистої скоринки.