Плотва в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Плотва готується дуже швидко. Щоб приготувати плотву в духовці у вас піде 30 хвилин. Блюдо з картоплею, цибулею і лимоном.
Тільки прочитавши рецепт плотви в духовці у вас заурчіт в животі. Риба виходить неймовірно смачною. Абсолютно повноцінне блюдо, які не потребують гарніру. Хіба що салату з свіжих овочів. Смачно і просто. Приємного вам апетиту.
- Плотва - 1 штука (велика.)
- Картопля - 4-5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 2 скибочки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сушена зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Почистіть картоплю. Наріжте його кружечками. Розстеліть на деко фольгу для запікання. Викладіть на неї половину нарізаної картоплі.
Плотву помийте і випатрашіте всі органи. У роазрез складіть нарізану кільцями цибулю і лимон. Покладіть рибу поверх картоплі.
Додати сіль, поперчіть рибу і посипте сушеної зеленню. Зверху викладіть залишився картопля.
Замотайте фольгою.
Плотва в духовці випікається близько 20-25 хвилин. Потім дістаньте її і розгорніть фольгу. Поверніть в духовку ще на 5 хвилин, щоб рибка припекло зверху. Готово.