Пломбір в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Так як влітку дуже хочеться морозива, пропоную вам дізнатися, як приготувати пломбір в домашніх умовах, дуже ароматний і шалено ніжний! Таке морозиво можна зробити з різними добавками.
Морозиво, приготоване за цим рецептом, стане вашим улюбленим, так як це справжній пломбір по ГОСТу. Таке морозиво можна подавати з різного роду добавками: рубаним шоколадом, ягідними сиропами, ягодами, горіхами, цукатами або фруктовим пюре. Більш того, приготувати таке морозиво зовсім нескладно: досить кілька разів добре збити вершкову масу, насичуючи її повітрям. Із заявлених інгредієнтів виходить 650 грам морозива, приблизно шість порцій.
- Цукор - 150 грам
- Вершки від 33% жирності - 300 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Жовтки середніх курячих яєць - 3 штуки
- Молоко - 125 мілілітрів
1. Жовтки добре розмішайте віночком і додайте молоко, цукор. Поставте на вогонь і уварити до консистенції згущеного молока, постійно помішуючи.
2. Зніміть з вогню, перелийте в миску і повністю остудіть при кімнатній температурі, періодично помішуючи. У охолодженої мисці збийте за допомогою міксера охолоджені вершки.
3. Збиті вершки акуратно змішайте з остиглим сиропом. Перелийте в широку ємність, накрийте плівкою і поставте в морозилку на 1 час.
4. Акуратно відсуньте від країв миски морозиво і збийте міксером протягом 1 хвилини. Накрийте плівкою і поставте в морозильник на 1 час. Потім ще раз перемішайте морозиво і перемістіть в меншу ємність.
5. Накрийте плівкою і поставте в морозилку на 4 години для повного застигання. Смачного!