Рецепт Пломбір в домашніх умовах фото

Пломбір в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершки, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Солодке, Десерти, Морозиво

Так як влітку дуже хочеться морозива, пропоную вам дізнатися, як приготувати пломбір в домашніх умовах, дуже ароматний і шалено ніжний! Таке морозиво можна зробити з різними добавками.

Морозиво, приготоване за цим рецептом, стане вашим улюбленим, так як це справжній пломбір по ГОСТу. Таке морозиво можна подавати з різного роду добавками: рубаним шоколадом, ягідними сиропами, ягодами, горіхами, цукатами або фруктовим пюре. Більш того, приготувати таке морозиво зовсім нескладно: досить кілька разів добре збити вершкову масу, насичуючи її повітрям. Із заявлених інгредієнтів виходить 650 грам морозива, приблизно шість порцій.

  • Цукор - 150 грам
  • Вершки від 33% жирності - 300 грам
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Жовтки середніх курячих яєць - 3 штуки
  • Молоко - 125 мілілітрів
пломбір в домашніх умовах - фото крок 1
1. Жовтки добре розмішайте віночком і додайте молоко, цукор. Поставте на вогонь і уварити до консистенції згущеного молока, постійно помішуючи.
пломбір в домашніх умовах - фото крок 2
2. Зніміть з вогню, перелийте в миску і повністю остудіть при кімнатній температурі, періодично помішуючи. У охолодженої мисці збийте за допомогою міксера охолоджені вершки.
пломбір в домашніх умовах - фото крок 3
3. Збиті вершки акуратно змішайте з остиглим сиропом. Перелийте в широку ємність, накрийте плівкою і поставте в морозилку на 1 час.
пломбір в домашніх умовах - фото крок 4
4. Акуратно відсуньте від країв миски морозиво і збийте міксером протягом 1 хвилини. Накрийте плівкою і поставте в морозильник на 1 час. Потім ще раз перемішайте морозиво і перемістіть в меншу ємність.
пломбір в домашніх умовах - фото крок 5
5. Накрийте плівкою і поставте в морозилку на 4 години для повного застигання. Смачного!

Схожі рецепти