Рецепт Полуничний пломбір фото

Полуничний пломбір
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Полуниця
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Десерт, День народження
Солодке, Десерти, Морозиво

У сезон полуниці просто необхідно спробувати морозиво з цими свіжими, солодкими і ароматними ягодами. Смак виходить просто чарівний! Передати його словами я не можу, на жаль.

Морозиво люблять і діти, і дорослі, а від смачного, приготованого своїми руками домашнього морозива, напевно, не відязикаться ніхто, особливо в жаркий літній день. Домашні полуничним морозивом - це ідеальний десерт, який врятує вас від спеки! Готується дане морозиво до непристойності просто, але, незважаючи на мінімум продуктів і зусиль по його приготуванню, воно подарує вам максимум насолоди смаком. Смачного!

  • Полуниця - 0, 5 кілограма
  • Жовток - 9 штук
полуничний пломбір - фото крок 1
1. У середню каструлю відправте легкі вершки, змішайте їх з двома чашками цукру. Ставте каструлю на середній вогонь і, помішуючи, максимально розігрійте суміш, але не кип'ятіть.
полуничний пломбір - фото крок 2
2. Окремо збийте жовтки до моменту, поки вони посветлеют, протягом 2х хвилин. Після чого, не перестаючи помішувати вершки з цукром, тонкою цівкою введіть жовтки. Після цього зменшіть вогонь і помішуйте суміш до загустіння, 2-4 хвилини.
полуничний пломбір - фото крок 3
3. Коли маса загусне, процідіть її через дрібне сито в чисту і суху ємність. Після чого відправте в суміш жирні вершки і відставте.
полуничний пломбір - фото крок 4
4. Поки остигає вершкова суміш, подрібніть за допомогою блендера полуницю з 2-ма столовими ложками цукру.
полуничний пломбір - фото крок 5
5. Налийте пюре з полуниці в суміш охолодженого заварного крему і перемішайте.
полуничний пломбір - фото крок 6
6. Залиште морозиво до повного охолодження, після помістіть в контейнер і відправте в морозильну камеру на 4 годину.

Схожі рецепти