Рецепт Домашній пломбір фото

Домашній пломбір
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Вершки , Персик , Яйця
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На святковий стіл
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 17 г. 0 хв.

Хто не любить в жарку пору купити собі морозива, щоб охолодитися. Цей десерт має так багато варіацій, смаків, подач, що кожен любитель солодкого знайде саме свій, найулюбленіший. Готуємо вдома!

Опис приготування:

Ми сьогодні розглянемо самий класичний рецепт, але з додаванням фруктового пюре в якості наповнювача. Він буде про те, як приготувати домашній пломбір з персиком. Вершковий і ніжний десерт підійде в якості основи для багатьох смачних страв. До такого морозива ви можете додати будь-який солодкий соус.

  • Вершки 13% - 3 склянки
  • Вершки 33% - 2 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Жовтки - 8 штук
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Персики - 2 склянки (повинен вийти 1 стакан пюре з персика (свіжого або консервованого))
домашній пломбір - фото крок 1
Відразу скажу, що ця порція дуже велика. Якщо стільки не потрібно, зменшуйте кількість інгредієнтів пропорційно. Отже, спершу в блендері робимо пюре з персика.
домашній пломбір - фото крок 2
Нагріваємо нежирні вершки, але не кип'ятимо. Яєчні жовтки збиваємо з цукром до пишної піни. Вливаємо туди гарячі вершки, збиваємо. Тепер цю масу гріємо на плиті до появи дрібних бульбашок, але не кип'ятимо. Відправляємо все знову в міксер, збиваємо. Потім виливаємо масу в ємності і, як охолоне, відправляємо в морозилку на 8 годин.
домашній пломбір - фото крок 3
Після масу знову викладіть в міксер, збивайте хвилин 15 на мінімальній швидкості. Потім потроху починайте вводити персикове пюре, не перестаючи повільно збивати. Доведіть масу до однорідності.
домашній пломбір - фото крок 4
Майже все готово. Перелийте масу в контейнери, накрийте кришками і відправляйте в холодильник ще на 8 годин. Після цього можете пригощатися.

Схожі рецепти