Піта-піца «собачки»
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий варіант перекусу для дітей і дорослих у смішному оформленні! хочете дізнатися, як приготувати піту-піцу "собачки" і порадувати своїх малюків? Рецепт дуже простий і всім під силу
Готуємо швидко і просто! Піта-піца "собачки" стане відмінним блюдом для перекусу і для маленьких дітей, і для дорослих. В якості основи можна використовувати магазинну піту, але корисніше і смачніше буде з домашньої, як у мене (рецепт приготування піти домашньої я вже викладав на сайті). Готуємо!
- Буханець - 2 штуки
- Сосиски - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Часник - 1 зубчик (не обов'язково)
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Маслини - 5 штук (для прикраси)
1. Ось такий нехитрий набір продуктів нам буде потрібно.
2. Почнем з того, що натремо сир на тертці. Невелику частину сиру необхідно відкласти в сторону.
3. До сиру додайте дрібно натертий очищений зубчик часнику, додайте майонез і перемішайте.
4. Поріжте сосиски. Одну ріжемо кубиками, другу - смужками, як на фото.
5. Сосиску, порізану кубиками, потрібно злегка обсмажити на сухій сковороді.
6. Піту надрезаем в центрі, в отриманий кишеню розподіляємо сир з майонезом і обсмажену сосиску.
7. Викладаємо піти на застелений пергаментом деко, змащуємо кожну столовою ложкою томатного соусу.
8. Помідор нарізаємо кільцями і укладаємо зверху. Посипаємо залишилася частиною натертого сиру.
9. З маслин робимо очі і носик для наших "собачок" . Сосиску, нарізану смужками, викладаємо, як вушка і язик.
10. Випікаємо 10 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці. Готово! Найсмачніше така піца буде гарячої, смачного!