Пісний суп з галушками
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт пісного супу з галушками. Все виходить просто і смачно!
Як приготувати пісний суп з галушками?
1. Спочатку приготуйте галушки. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі (за смаком) замісіть тісто. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску порізати на шматочки.
2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі на олії на середньому вогні до напівпрозорості.
3. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Додайте до цибулі.
4. Всипте чебрець і три склянки бульйону. Перемішайте і доведіть до кипіння на швидкому вогні.
5. Варіть суп до готовності цвітної капусти.
6. Додайте подрібнений базилік, квасоля і приготовлені галушки.
Варіть, поки галушки НЕ вспивут і стануть м'якими. Додати сіль за смаком.
Пісний суп з галушками готовий!
Смачного!
- Борошно - 200 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Зелень свіжа - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Кольорова капуста - 400 грам
- Базилік, пучок - 1 штука
- Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
- Бульйон овочевий - 4 склянки
- Квасоля консервована, банку - 1 штука(400 мл)
1. Спочатку приготуйте галушки. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі (за смаком) замісіть тісто. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску порізати на шматочки.
2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі на олії на середньому вогні до напівпрозорості.
3. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Додайте до цибулі.
4. Всипте чебрець і три склянки бульйону. Перемішайте і доведіть до кипіння на швидкому вогні.
5. Варіть суп до готовності цвітної капусти.
6. Додайте подрібнений базилік, квасоля і приготовлені галушки.
Варіть, поки галушки НЕ вспивут і стануть м'якими. Додати сіль за смаком.
Пісний суп з галушками готовий!
Смачного!