Рецепт Пісний суп з галушками фото

Пісний суп з галушками
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто
Пісні страви
На обід
Супи , Гарячі страви , Галушки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Чудовий рецепт пісного супу з галушками. Все виходить просто і смачно!

Опис приготування:

Як приготувати пісний суп з галушками?

1. Спочатку приготуйте галушки. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі (за смаком) замісіть тісто. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску порізати на шматочки.

2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі на олії на середньому вогні до напівпрозорості.

3. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Додайте до цибулі.

4. Всипте чебрець і три склянки бульйону. Перемішайте і доведіть до кипіння на швидкому вогні.

5. Варіть суп до готовності цвітної капусти.

6. Додайте подрібнений базилік, квасоля і приготовлені галушки.

Варіть, поки галушки НЕ вспивут і стануть м'якими. Додати сіль за смаком.

Пісний суп з галушками готовий!

Смачного!


  • Борошно - 200 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Зелень свіжа - За смаком
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Кольорова капуста - 400 грам
  • Базилік, пучок - 1 штука
  • Чебрець сушений - 1 Чайна ложка
  • Бульйон овочевий - 4 склянки
  • Квасоля консервована, банку - 1 штука(400 мл)
Як приготувати пісний суп з галушками?

1. Спочатку приготуйте галушки. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі (за смаком) замісіть тісто. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску порізати на шматочки.

2. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками. Обсмажте в каструлі на олії на середньому вогні до напівпрозорості.

3. Цвітну капусту розділите на суцвіття. Додайте до цибулі.

4. Всипте чебрець і три склянки бульйону. Перемішайте і доведіть до кипіння на швидкому вогні.

5. Варіть суп до готовності цвітної капусти.

6. Додайте подрібнений базилік, квасоля і приготовлені галушки.

Варіть, поки галушки НЕ вспивут і стануть м'якими. Додати сіль за смаком.

Пісний суп з галушками готовий!

Смачного!

Схожі рецепти