Пісний грибний суп
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную варіант, як приготувати пісний грибний суп. Він дуже легкий і відмінно підійде для приготування в пост, а також порадує своїм ароматом. Плюс до всього - він дуже простий у виконанні.
Розповім вам рецепт, як приготувати пісний грибний суп. Це відмінне блюдо, яке ви можете готувати, коли потрібно дотримуватися посту. Але він нічим не поступається своїми смаковими якостями звичайному супу на м'ясі. І, звичайно ж, він добре втаязикє голод!
- Картопля - 5 штук
- Печериці - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вода - 6 склянок
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Свіжий кріп - 1 пучок
- Свіжа петрушка - 1 пучок
- Сіль - 1 Чайна ложка
Помийте і наріжте овочі та зелень. Картопля наріжте кубиками розміром в 2 см., цибуля - кубиками в 1 см., морква слайсами - 3 см.
Тепер зваріть бульйон. У воду додайте цибулю і моркву, через 7 хвилин влийте ще півсклянки води, доведіть її до кипіння. Одночасно варіть картоплю до напівготовності. Потім картоплю, кріп і петрушку додайте до інших овочів.
Наріжте тонко гриби. Розігрійте пательню, налийте в неї масло. Після смажте їх близько 8 хвилин і додавайте в суп.
Варіть суп близько 25 хвилин. Потім додайте лавровий лист, перець. Залиште під кришкою настоятися хвилин на 10, а після подавайте.