Пісні паштети
(покроковий рецепт з фото)
Під час посту часом так хочеться перекусити чимось таким собі! Нічого особливо не можна, тому доводиться винаходити. Для цих цілей я дізналася рецепт, як приготувати пісні паштети, поділюся і з вами.
Я, зізнатися, дуже люблю паштети, особливо - печінкові. У них такий ніжний приємний смак. Але коли я приготувала паштет з квасолі з грибами, мені здалося, що смак у нього нітрохи не гірше. Такий пісний паштет цілком здатний посперечатися зі звичайним!
- Квасоля - 2 склянки
- Гриби - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 5 зубчиків
- Морква - 1-2 штук
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець, спеції - За смаком
![пісні паштети - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/postnie_pashteti-268703.webp)
Для нашого пісного паштету нам знадобиться квасоля. Ви можете взяти білу або темну, особливої різниці немає. Квасоля треба промити і замочити години на 2-3. Так з неї вийдуть пестициди, а сама вона трохи розм'якшиться.
![пісні паштети - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/postnie_pashteti-268704.webp)
Тепер нам потрібні цибулю і часник. Рубаємо цибулю дрібненько, часник теж кришимо. Для часнику можете використовувати чеснокодавку. Трьом морквину на тертці. Нарізаємо печериці на дольки. В цей час розігріваємо сковорідку з рослинним маслом, обсмажуємо все до золотистої скоринки.
![пісні паштети - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/postnie_pashteti-268705.webp)
Поки смажаться овочі, поставимо варитися квасолю. Після замочування вона повинна варитися трохи швидше. Через годину зціджувати відвар, але не виливаємо його. Він нам ще знадобиться.
![пісні паштети - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/postnie_pashteti-268706.webp)
Коли всі овочі приготуються, беремо блендер. Подрібнюємо все блендером в кашку. Закидаємо квасоля, гриби з піджаркою. Dosalivaem, перчим. У нас виходить пюреподібна маса. При необхідності можна долити трохи відвару від квасолі.
![пісні паштети - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/postnie_pashteti-268707.webp)
Одержаний паштет утрамбовуємо і ставимо в холодильник. Там він трохи застигне. Після чого дістаємо його - і можемо їсти. Ось такий пісний бутерброд можна отримати в результаті!