Пісні котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальне блюдо для дитячого харчування, хоча котлетки повинні припасти до смаку і дорослим. Особливо вони сподобаються, тим хто веде здоровий спосіб життя і уважно стежить за своєю щоденною раціоном.
Це найпростіший рецепт приготування пісних котлет в духовці. Все що вам потрібно для приготування: морква, манна крупа, цукор, сіль, перець і рослинне масло. Якщо хочете, додайте однієї яйце, в такому випадку, варто збільшити кількість манки. До столу подавайте в гарячому вигляді в прикуску зі сметанним або вершковим соусом. Як варіант, можна додатково приготувати гарнір - відварну картоплю або макарони. Гарного дня!
- Морква - 500 грам
- Манна крупа - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Відваріть моркву в підсоленій воді до готовності. Потім остудіть і очистіть від шкірки.
Натріть моркву на самій дрібній тертці.
До натертої морквині додайте манку і цукор, сіль і poperčite. Все ретельно перемішайте.
Сформуйте котлетки і обваляйте їх в манці.
Обсмажте котлети на рослинному маслі, кожну сторону по 5 хвилин. Потім помістіть котлети в форму для запікання і відправте в духовку на 15-20 хвилин. Температура 180 градусів.
Все готово! Смачного!