Пісні бутерброди
(покроковий рецепт з фото)
Пісні бутерброди особливо актуальні, коли йде пост або треба розвантажитися для поліпшення здоров'я. Варіантів може бути безліч. Один з цікавих варіантів - бутерброди з запеченими овочами.
Пісні бутерброди - дуже смачні і вони просто незамінні для літнього дачного столу. Якщо хтось не вживає сир, то можна запекти баклажан і його м'якоттю, змішаної з рослинним маслом, намазати бутерброди. Буде не просто смачно, а розкішно. Головне правильно і акуратно додайте спеції, щоб вони не перебивали смак страви, а тільки відтіняли його! Успіхів і приємного апетиту!
- Помідор - 3 штуки
- Тертий часник - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Тертий пармезан - 50 грам
- Козиний сир - 60 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Шмат хліба - 6 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Рубана зелень - 2 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 2 щіпки (в масло)
Помідори порізати кружальцями.
Збийте оливкова олія, часник, спеції.
Помідори викладіть на фольгу і збризніть їх сумішшю масла з часником.
Запікайте помідори 20 хвилин в розігрітій до 230 градусів духовці.
Хліб обсмажте на вершковому маслі.
На гарячій сковороді розтопіть пармезан до хрусткої коричневої скоринки. Зніміть з вогню, коли він охолоне, наламати його на шматочки.
Хліб намажте козячим сиром.
Викладіть на хліб помідори, посипте зеленню, пармезаном і полийте бальзаміком. Смачного!