Пісні бутерброди з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальні бутерброди з авокадо чудово підійдуть на сніданок або для перекусу навіть в дні посту. Блюдо виходить соковитим і дуже смачним, його із задоволенням з'їдять навіть затяті вегани і вегетаріанці.
Пісні бутерброди з авокадо можна подати навіть на святковий стіл - настільки вони барвисті і смачні. Так як авокадо містить рослинний жир, то додатково змащувати хліб нічим не потрібно, можна лише доповнити блюдо скибочками лимона.
- Авокадо - 1 штука
- Хліб - 2-3 скибочок (будь-який)
- Сіль - 1 щіпка
- Горіхи волоські - 50 грам
- Зелень петрушки - 1-2 штук (стебла для прикраси)
Підготуйте зазначені інгредієнти. Авокадо повинен бути злегка м'яким, але без коричневих плям на поверхні.
Авокадо розріжте навпіл, видаліть шкірку і кісточку, м'якоть викладіть в глибоку піалу або тарілку. Посоліть і розімніть вилкою в пюре. Якщо готуєте бутерброди заздалегідь, то обов'язково додайте трохи лимонного соку, щоб м'якоть не потемніли.
Скибочки хліба розрізати по діагоналі навпіл. Повапните кожен з них приготованим пюре з авокадо і викладіть на тарілку.
На бутерброди викладіть ядра волоських горіхів зверху або пробийте їх в крихту і присипте зверху. Можна використовувати і інші горіхи за смаком.
Прикрасьте бутерброди свіжою зеленню кропу або петрушки, подайте їх до столу відразу ж після приготування. Можна присипати меленим чорним перцем.