Пишний омлет, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто пам'ятає цей омлет з дитячого садка або школи, він завжди був неймовірно повітряним, м'яким і дуже смачним. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати пишний омлет, запечений в духовці.
Якщо ви хочете приготувати ситний і смачний сніданок з мінімальними витратами сил і часу, пропоную вам приготувати запечений в духовці омлет. Процес підготовки займе у вас не більше трьох хвилин, а після півгодини в духовці звичайний омлет перетвориться в неймовірно пишну легку масу. Зверніть увагу, що омлет ні в якому разі не можна інтенсивно збивати, а також не можна відкривати дверцята духовки під час випікання, щоб омлет не опав.
- Куряче яйце - 6 штук
- Молоко - 300 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Масло для форми - 5-7 грам
1. До шести яєць додайте сіль, молоко і злегка перемішайте віночком. Ні в якому разі не збивайте масу.
2. Глибоку форму для випічки щедро змастіть розм'якшеним вершковим маслом. Перелийте в неї омлет і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 30 хвилин.
3. Не відкривайте дверцята духовки під час випікання. Смачного!