Омлет пишний
(покроковий рецепт з фото)
Дізналася недавно новий для себе спосіб, як приготувати омлет пишний. Звичайно, це блюдо я готую часто, але, як правило, по одному і тому ж рецепту. Але є ще один, вельми дієтичний варіант!
Даний спосіб приготування омлету дуже схожий на спосіб приготування англійського пудингу. Як і для пудингу, для омлету потрібен окріп, в якому омлет схоплюється. Виходить дуже цікавий ефект. Тільки з пудингом йде рушник, а тут через рідкого складу ми використовуємо водонепроникні пакети.
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 150 грам
- Сіль, перець - За смаком
Приготування пишного омлету нічим не відрізняється від звичайного. Головне, це яйця і молоко. Збиваємо три яйця з молоком. Досипаємо солі і приправ за смаком. Збиваємо міксером гарненько протягом 3 хвилин.
Для цього омлету нам знадобиться окріп. Причому, не менш літра. Якщо ви зберетеся готувати омлет на велику сім'ю, тоді набирайте більше води. Ще нам знадобляться 2 міцних пакета. В один заливаємо рідку омлетну суміш і туго зав'язуємо.
Кладемо пакет з омлетом в інший пакет і також щільно зав'язуємо. У киплячу воду кладемо наш омлет в пакетах. Варимо хвилин 25 на невеликому вогні.
По закінченню часу, дістаємо омлет з каструлі. Він повинен бути щільний на дотик. Пакети відкриваємо обережно, адже всередині знаходиться обпалює пар. Викладаємо на тарілку. Все готово, смачного!