Дуже пишний омлет
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятайте, які пишні омлети готували в дитячому садку? Саме такий омлет я готую вдома. Використовую духовку, блюдо запікається у великій формі. Омлет виходить високим, красивим і пишним!
Це неймовірно простий рецепт приготування дуже пишного омлету. При запіканні в духовці омлет підніметься в 2-3 рази, а коли отримаєте, то він знову опуститься. Проте омлет виходить дуже смачним, пористим і ароматним. Вдалого приготування!
- Яйця - 6 штук
- Молоко - 300 мілілітрів
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль - За смаком
У глибоку миску вбиваємо всі яйця, солимо за смаком.
Вливаємо до яєць молоко.
Ретельно перемішуємо масу віночком до однорідності.
Вливаємо яєчно-молочну масу в форму для випічки, попередньо змащену вершковим маслом.
Випікаємо омлет в духовці 35 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!