Омлет пишний на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Насправді рецепт приготування омлету пишного на сковороді простіше, ніж може здатися. Головне - врахувати пару нюансів і ваш сніданок прикрасить собою по-справжньому об'ємний і апетитний на вигляд омлет.
Взагалі, варто приготувати омлет пишний на сковороді в домашніх умовах хоча б для різноманітності, начебто набір продуктів той же, а ось по виду буде апетитне ніжне суфле. Погодьтеся, цікавий спосіб почати свій день! А цей простий рецепт омлету пишного на сковороді містить в собі три секрети - яйця збивати окремо з сіллю, додати не тільки сметану, але і жирний майонез, третій - це смажити на маленькій сковорідці на повільному вогні - тоді омлет "полізе" вгору. Бажаю удачі!
- Яйця - 3 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
1. Збиваємо в мисці яйця з дрібкою солі.Чтоби омлет був пишним - або довго збивайте виделкою, або ж збивайте в блендері, але сіль додайте обов'язково. Потім додайте сметану і майонез, знову якісно збийте.
2. Ще один секрет пишності - сковорода повинна бути невеликого обсягу. Змащуємо її маслом, розігріваємо на невеликому вогні, і виливаємо омлет. Смажимо під кришкою, поки не підніметься і не зарум'яниться.
3. Викладаємо на тарілку, посипаємо рубаним свіжою цибулею і подаємо зі сметаною. Смачного!