Pirzola
(покроковий рецепт з фото)
Зараз, в сезон пікніків і шашликів, хочу запропонувати Вам варіант простого, але дуже ефектного страви для гриля. Запевняю, що ніхто не залишиться байдужим. Пригощайтеся.
Ця страва відноситься до турецької кухні і варіантів його приготування велика кількість. Його можна маринувати в будь-яких гострих приправ, а також з додаванням томатів. Овочі, лаваш і маринована цибуля прекрасно його доповнюють. А незвичайний і красивий вигляд не залишить нікого байдужим.
- Куряче стегно - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Аджика - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Помийте і обсушіть стегенця. Відокремте гострим ножем м'ясо від кістки так, щоб воно трималося на кінці кістки.
Натріть м'ясо сіллю, перцем і аджикою. Залиште на 30 хвилин.
Підготуйте мангал і вугілля. Обсмажте м'ясо до готовності з двох сторін.
Подавайте відразу.
Смачного!