Рецепт Pirzola фото

Pirzola
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Птах , Курка , Курячі стегенця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 55 хв.

Зараз, в сезон пікніків і шашликів, хочу запропонувати Вам варіант простого, але дуже ефектного страви для гриля. Запевняю, що ніхто не залишиться байдужим. Пригощайтеся.

Опис приготування:

Ця страва відноситься до турецької кухні і варіантів його приготування велика кількість. Його можна маринувати в будь-яких гострих приправ, а також з додаванням томатів. Овочі, лаваш і маринована цибуля прекрасно його доповнюють. А незвичайний і красивий вигляд не залишить нікого байдужим.

  • Куряче стегно - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
Pirzola - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Pirzola - фото крок 2
Помийте і обсушіть стегенця. Відокремте гострим ножем м'ясо від кістки так, щоб воно трималося на кінці кістки.
Pirzola - фото крок 3
Натріть м'ясо сіллю, перцем і аджикою. Залиште на 30 хвилин.
Pirzola - фото крок 4
Підготуйте мангал і вугілля. Обсмажте м'ясо до готовності з двох сторін.
Pirzola - фото крок 5
Подавайте відразу.
Pirzola - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти